Китайското изцяло електрическо превозно средство,известно като Cao Cao 60, беше заснето околовръстен път

...
Китайското изцяло електрическо превозно средство,известно като Cao Cao 60, беше заснето околовръстен път
Коментари Харесай

Батерията на китайски електромобил падна на пътя


Китайското напълно електрическо транспортно средство,известно като Cao Cao 60, беше снимано околовръстен път в Чънду, провинция Съчуан, след като загуби своята високоволтова батерия по време на придвижване , съобщава CarNewsChina.

Краткото видео демонстрира, че бялото EV е спряло на 20-ина метра, откакто е изгубило главния си източник на сила. Няма пожар и никакви вреди, само че цялата история е много иронична, защото Cao Cao 60, който дебютира през март, е планиран от китайския авто гигант Geely (той притежава Volvo и Polestar) с концепцията за промяна на батериите, а не с тяхното зареждане. Цялата процедура, съгласно производителя, лишава единствено 60 секунди.

Освен това, лозунгът на Geely за нейния бизнес-модел за промяна на акумулатори е „ разделяне на автомобила и електричеството “,  което пасва идеално тази съответна обстановка. Все отново би трябвало да се посочи, че това е индивидуален случай и не може да се приказва за компрометиране на транспортното средство0 или на системата за промяна на батериите.

 

 

Моделът Cao Cao 60 дебютира на 30 март като първото транспортно средство на Cao Cao Auto, ориентирано към водачи,които изкарват прехраната си, работейки за Cao Cao Mobility.  Това е компанията на Geely, занимаваща се с транспорти. CarNewsChina съобщава, че електромобилът струва към 17 500 $, като се предлага единствено на бизнес-клиенти. Неговият пробег е 415 км по китайския стандарт CLTC.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР